Gå til hovedinnhold »

 0

Du har ingen varer å sammenligne.

 
  0
Handlekurv

Ingen produkter her enda

Du er nå her:

Konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler

Hvordan få hjelp?

Enten dere har kristelig eller humanistisk konfirmasjon, vil taler og sanger være et vellykket innslag i selskapet. Du kan skrive disse på egen hånd, eller du kan kjøpe en sang/talepakke i nettbutikken som du kan bruke som et utgangspunkt. Sangene og talene kan selvsagt også brukes slik som de er, men du ønsker kanskje å lage din personlige vri på disse?

I nettbutikken kan du uansett finne et vers du kan bruke, og du kan også se på innholdsfortegnelsen hvis du lurer på hvilke momenter som du bør ta med i sangen/talen.

Vi skriver også sanger og taler på bestilling, og disse kan bli like personlige som om du skriver dem selv. Det er nemlig du som gir oss momentene, mens vår oppgave er å sy dette sammen.

Vil du skrive konfirmasjonssang/tale selv?

Det beste kan være å starte med å beskrive hvordan konfirmanten er nå, for så å ta et lite tilbakeblikk på barndommen. Til avslutning passer det godt med noen gode råd og formaninger. 

Tåler konfirmanten å bli ertet litt, kan det være gøy å skrive en morsom sang/tale. Litt selvironi er kanskje det beste? Du kan si litt om hvor strevsomt det er å være tenåringsforeldre, siden dere ikke har greie på noe som helst. Ikke forstår dere hva «alle andre» får lov til osv. 

Ta gjerne en kikk i nettbutikken vår. Der får du se et vers av sanger, og du kan også få litt tips til hvordan du kan skrive en tale. Vi anbefaler også våre nettsteder Konfirmasjonsdagen og Sanger og taler

Konfirmasjonssanger – nettbutikk

Vi du ha en ferdigkjøpt sang mest mulig personlig, er det viktig å kunne sette inn konfirmantens navn. De fleste av våre konfirmasjonssanger er tilrettelagt for dette. Når du kjøper en sang, får du ofte med ekstra vers eller alternative verselinjer du kan bruke. Slik kan du være nokså sikker på at sangen passer. Det er også mulig å redigere disse sangene, slik at de passer perfekt. 

Morsomme sanger

Mange setter pris på humoristiske sanger, og tåler konfirmanten litt erting, kan du kjøpe morsomme sanger på dette nettstedet. Det er sanger der konfirmanten ertes for "fjortisnykkene sine", slik som lite rydding, "alle andre får lov", pengebruk o.l. 

Til og om konfirmanten

Du kan også få kjøpt sanger som er "om og til konfirmanten", der du får med mange vers om konfirmantens egenskaper og hans/hennes interesser. 

Gode råd til konfirmanten

Kjenner du ikke konfirmanten så godt og/eller ønsker du å gi noen gode råd, kan du kjøpe konfirmasjonssanger med gode råd i nettbutikken.

Konfirmasjonstaler – nettbutikk

Vanlige taler

i vår nettbutikk kan du kjøpe talepakker som du kan laste ned. Du kan for eksempel ta utgangspunkt i en av talene som du bearbeider. Du kan eventuelt bruke avsnitt fra forskjellige taler som du syr sammen. Uansett hva du velger å gjøre, vil dette gi deg den nødvendig kunnskap og inspirasjon til å skrive din egen tale. 

Taler med gode råd

Hvis du ikke kjenner konfirmanten så godt, kan disse talene være et godt alternativ. Her får du eksempler på taler med gode ord, med livsvisdom og dikt med livsvisdom som kan passe for konfirmanter. Disse talene inneholder også gode formuleringer som foreldre og andre som kjenner konfirmanten, kan flette inn i sin tale.

Korte taler

Ønsker du å si noen få ord til konfirmanten, kan disse korte talene være et godt alternativ. Her spinner vi litt rundt sitater fra kjente personer. Disse talene får du også pent oppsatt med pyntebord.

Andre sanger og taler

Sanger fra konfirmanten

Du finner sanger til både gjester og foreldre, og mange av sangene er humoristiske.

Taler fra konfirmanten

Vi tilbyr en talepakke med mange korte og en lang tale. Humor preger disse talene.

Velkomst- kaffe- og takk for matensanger

Vi tilbyr både generelle sanger og sanger som er tilpasset konfirmasjon. Noen er seriøse mens andre er morsomme.

Velkomst- og takk for matentaler

Takk for matentalen til konfirmasjon er fra lillebror/lillesøster. Vi selger også generelle takk for matentaler.

Productscontrolcontrol