Sang til medarbeider

Sanger til medarbeidere kan gjøre stor lykke, enten den ansatte har bursdag, skal slutte, har utrettet noe flott eller vender tilbake fra pappapermisjon slik som her. Tåler jubilanten litt erting, kan sangen bli ekstra vellykket! På vårt nettsted Sanger og taler kan du se eksempler på sang til medarbeider.

Blåtur

Vi har et bredt utvalg av sanger til blåtur. Du kan også bestille en eller flere spesialskrevne sanger.

Når året går mot slutten, vil mange bedrifter gi medarbeiderne en velfortjent påskjønnelse – både i form av god mat og drikke, men også i form av gode ord.

Julebord

En julebordstale kan være morsom, men også gi rom for ettertanke. Morsomme sanger er alltid et vellykket innslag, men mange bedrifter velger også å bruke de tradisjonelle julesangene. Les mer om julebordsanger og julebordstaler på vårt nettsted Sanger og taler.

Skal du holde tale, selger vi både talepakker med Herrenes tale, Damenes tale, Takk for maten taler og taler fra lederen av bedriften. I talepakken med forslag til taler fra leder, finner du både morsomme og seriøse taler. Vi skriver også sanger og taler på oppdrag.

Vi selger julebordssanger. På vårt nettsted Sanger og taler, har vi laget en oversikt over noen av våre julebordsanger.  På dette nettstedet kan du også lese mer om julebordstaler.