For å få konfirmere oss måtte vi delta på _______________________ samlinger og reise på en _______________________ leirskole. Vi reiste til _______________________ [stedet for leirskole] for der skulle det være så _______________________ pent.
For å komme til _______________________ [stedet for leirskole], måtte vi kjøre _______________________ langt i en _______________________ buss.

Historien kan eksempelvis begynne slik:

For å få konfirmere oss, måtte vi delta på merkelige samlinger og reise på en utmattende leirskole. Vi reiste til hylskrikende Voss, for der skulle det være så spøkelsesaktig pent.

For å komme til rødhårete Voss, måtte vi kjøre ekstremt langt i en lattervekkende buss. Siden bussturen var så suppespisende lang, brukte vi tiden til å ta hylende bilder av hverandre, jamrende reiseledere og blåspraglet natur. Bildene ble selvfølgelig delt på surmulende snapchat til alle som var med og til alle andre hulkende mennesker som vi kjenner.
Adjektivhistorie, festen

Adjektivhistorie, festen

Flink og grei

Flink og grei

Adjektivhistorie, leirskoleVoksne, ungdom, barn
Morsom historie som handler om konfirmasjonsforberedelser. Det fortelles om leirskolen, og historien handler om ting som ungdom vil kjenne seg igjen i, som f.eks. opplasting av bilder til Snapchat. Dette kan presenteres som en morsom tale fra konfirmanten.

Historien kan brukes som den er, men du kan også med letthet sette inn noen ekstra linjer for å tilpasse den til din egen situasjon.

Du får også med en del forslag til adjektiver som du kan lese opp, slik at dere lettere kommer i gang.
Tilpasse Adjektivhistorie, leirskole
Adjektivhistorie, leirskole   + kr 0,00

* Obligatoriske felt

Kjøp og last ned
Adjektivhistorie, leirskole
Adjektivhistorie, leirskole

På lager

kr 75,00

Sammendrag
  Produktnr: KoKMU_Adje_Leir_B
  Mer informasjon
  AnledningKonf. gutt, Konf. jente
  Bildesynger_5.jpg
  KategoriUnderholdning
  Til hvemBarn, Ungdom, Voksne
  Skriv din egen anmeldelse
  Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto